Vitaj NA Otaku fóre! 🎌
Ak si niekedy povedal „len ešte jednu epizódu“ a zrazu bolo 3:00 ráno, si tu správne.
Otaku fórum je miesto pre všetkých, ktorí žijú anime a mangou – či už si veterán, čo má za sebou stovky sérií, alebo práve objavuješ svoj prvý svet mimo mainstreamu. Nájdeš tu diskusie o novinkách aj klasikách, odporúčania, teórie, memečka aj vášnivé debaty o tom, prečo je práve tá tvoja séria najlepšia.
podľa mňa........
mám dve odporúčania......ak chcete v s dabingom tak jednoznačne Netflix a jeho Cyberpunk Edgerunners......krásny príbeh ak som si poplakal a druhé Castlevania Nocturne.....krásne animované, príbeh jednoduchý a super súboje......
a ak si trúfate na angličtinu alebo originál s titulkami tak určite Solo Leveling ktoré sa stalo mojím TOP 1 anime
najprv som chcel napísať aj klasiku Naruta prvých 160 dielov s dabingom 🤣 ale hej je to 160 dielov a úprimne niektoré diely ktoré majú spolu cez dve hodiny sa dajú zostrihať do jednej 30min časti pretože prvých 5-10 minút sa opakuje z predošlého dielu takže je to dosť pretáčania