Vitaj NA Otaku fóre! 🎌
Ak si niekedy povedal „len ešte jednu epizódu“ a zrazu bolo 3:00 ráno, si tu správne.
Otaku fórum je miesto pre všetkých, ktorí žijú anime a mangou – či už si veterán, čo má za sebou stovky sérií, alebo práve objavuješ svoj prvý svet mimo mainstreamu. Nájdeš tu diskusie o novinkách aj klasikách, odporúčania, teórie, memečka aj vášnivé debaty o tom, prečo je práve tá tvoja séria najlepšia.
Odkaz pre Jozefa 😘
Ahoj milí Jozef, vďaka tebe som predplatil Crunchyroll.....bola to najlepšia vec ktorú som urobil........vďaka tebe som si ako prvé anime pustil Jiu Jitsu Shinkansen.....a bola to tá najhoršia vec čo som urobil 🤣 akože heeeeej je to zábava trochu mi to pripomínalo Naruta vzťahy medzi postavami boli dobré príjemné kamarátske ale.....ja neviem všetko sa to tam udialo z ničoho nič narýchlo zrazu tam boli postavy ktoré sme nikdy nevideli a malo nám na nich záležať....a to som celé pozrel za 3 dni takže som mal všetko v čerstvej pamäti......fakt mám z toho zmiešané pocity.....potom som si dal Chainsaw man kde som miloval motiváciu hlavného hrdinu 🤣 🤣 🤣 a potom to prišlo.......
Solo Leveling....
anime ktoré ma odpálilo do nebies.....svätý grál anime....príbeh ktorý v tebe nenechá emócie ako Cyberpunk Edgerunners.....príbeh chlapca ktorý dostal druhú šancu a pre záchranu svojej matky dokázal zo seba spraviť najmocnejšieho hrdinu......pritom nám tento vzťah nie je agresívne ukazovaný každých 5 minút a celé to pôsobí prirodzené a príbeh ide plynulo ďalej až zrazu zistíte že ste na konci a nechcete nič iné iba zabudnúť na to čo ste práve videli a vidieť to znovu prvý krát ❤️